1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

“Άνθρωποι σου πλήρωσαν τη μαφία για να με σκοτώσει”! Ο Στέφανος Χίος “δείχνει” το «περιβάλλον Μητσοτάκη» για την απόπειρα δολοφονίας του – Η ανοιχτή επιστολή του

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στέλνει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

Ο Σ. Χίος αναφέρει στην αρχή της επιστολής του ότι έκανε σκληρή κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που βοήθησε τη Νέα Δημοκρατία να κερδίσει τις εκλογές και ως εκ τούτου έχει λόγο και γνώμη στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τις τύχες αυτής της δύσμοιρης χώρας αλλά και άποψη για τον τρόπο και το ύψος με το οποίο πολιτεύεστε και εσείς και τα συγγενικά σας πρόσωπα».

 Ο Στέφανος Χίος κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι έχει εξελιχθεί σε Ναπολέοντα Βοναπάρτη ενώ ο κόσμος που τον ψήφισε προσδοκούσε να είναι Καποδίστριας και τον προτρέπει να αλλάξει ρότα γιατί ο λαός δεν είναι μαζί τους και θα τον ανατρέψει.

Στην επιστολή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Χίος κατηγορεί το περιβάλλον του πρωθυπουργού για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ενώ στέλνει μήνυμα σε όσους έχουν στήσει παρακράτος αναφέροντας ότι τους ξέρει με το ονοματεπώνυμό τους, ότι είναι «οι διπλανοί, οι κολλητοί, οι συμβουλάτορες» και ότι πρέπει να γνωρίζουν ότι «όπου υπάρχει έγκλημα, υπάρχει και τιμωρία».

Και κλείνει την επιστολή του προς τον πρωθυπουργό με μια υπενθύμιση: «Ουδείς κυβέρνησε αιώνια, και απ’ όσο θυμάμαι, ακόμα και ο πατέρας σας πάνω από 3 χρόνια δεν κατόρθωσε να κυβερνήσει. Και η κληρονομική διαδοχή κάποτε γίνεται κατάρα…»

Αναλυτικά όλη η επιστολή στην  εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα