Κυριακή 24 Ιούνιος 2018
Επικαιρότητα
Home / Ταξίδια / Queen, ένα champagne & cocktail bar- σήμα κατατεθέν του μυκονιάτικου nightlife

Queen, ένα champagne & cocktail bar- σήμα κατατεθέν του μυκονιάτικου nightlife

Βολτάροντας το βράδυ στη Χώρα της Μυκόνου, δεν γίνεται να μην τραβήξει την προσοχή σας το Queen, δίπλα από το Ναυτικό Μουσείο. Προχωρώντας στην Ενόπλων Δυνάμεων, θα καταλάβεις ότι πλησιάζεις στη «βασίλισσα» της διασκέδασης από τον συνωστισμό γύρω από αυτήν.

Με ατού τη στρατηγική θέση σε ένα ωραιότερα σημεία της Χώρας, τα ποιοτικά cocktails και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, αυτό το αυθεντικό champagne & cocktail bar γράφει ένα success story από το 2010 στη νυχτερινή σκηνή του νησιού.

Η ενέργεια αυτού του μοναδικού street bar, με τον κόσμο να γεμίζει το σοκάκι και να πίνει το ποτό του πάνω στα διπλανά πεζούλια, θα σας συνεπάρει.

Queen, ένα champagne & cocktail bar- σήμα κατατεθέν του μυκονιάτικου nightlife

Ένας από τους ισχυρούς λόγους που θα σας φέρουν εδώ είναι τα εξαιρετικά cocktails –η cocktail list του συμπεριλαμβάνεται αναμφισβήτητα στις καλύτερες του νησιού– και η εντυπωσιακή συλλογή από ετικέτες σαμπάνιας από όλη την Καμπανία.

Queen, ένα champagne & cocktail bar- σήμα κατατεθέν του μυκονιάτικου nightlife

Οι μουσικές που θα ακούσετε νωρίς είναι χαλαρές, αλλά όσο περνάει η ώρα γίνονται όλο και πιο κεφάτες και χορευτικές. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη, είτε επιλέξετε να πιάσετε θέση στα όμορφα τραπεζάκια έξω, είτε στα πεζούλια είτε στη μπάρα.

Μην παραλείψετε να ζητήσετε από το πρόθυμο προσωπικό να σας φτιάξουν το cocktail που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σας.

Queen, ένα champagne & cocktail bar- σήμα κατατεθέν του μυκονιάτικου nightlife

Από πέρυσι το καλοκαίρι λειτουργεί και το Queen’s Secret, ένας prive χώρος, όπου σερβίρονται χαβιάρι, σαμπάνιες και cocktails για όσους επιθυμούν extra ιδιωτικότητα και premium απολαύσεις.

Queen, ένα champagne & cocktail bar- σήμα κατατεθέν του μυκονιάτικου nightlife Queen, ένα champagne & cocktail bar- σήμα κατατεθέν του μυκονιάτικου nightlife Queen, ένα champagne & cocktail bar- σήμα κατατεθέν του μυκονιάτικου nightlife Queen, ένα champagne & cocktail bar- σήμα κατατεθέν του μυκονιάτικου nightlife Queen, ένα champagne & cocktail bar- σήμα κατατεθέν του μυκονιάτικου nightlife

Πληροφορίες

Ενόπλων Δυνάμεων, Χώρα, Μύκονος

Τηλ. 6949 078018

queenofmykonos.gr

Fb page: Queen Of Mykonos

newsbeast.gr

Σε ενδιαφέρει

Ταξίδι στη βασίλισσα του Ειρηνικού

Φυσικές πισίνες μέσα σε πυκνή ζούγκλα, πολύχρωμη θαλάσσια ζωή και ξανθές αλλά και μαύρες παραλίες …