Κυριακή 24 Ιούνιος 2018
Επικαιρότητα
Home / Μόδα / Τα δύο κομμάτια που φοράνε όλες στο Instagram αυτή την εποχή

Τα δύο κομμάτια που φοράνε όλες στο Instagram αυτή την εποχή

Τα δύο κομμάτια που φοράνε όλες στο Instagram αυτή την εποχή

Και ταιριάζουν ιδανικά μεταξύ τους.

Νομίζω καμία μας δε θα αρνηθεί το πόσο μεγάλη (στιλιστικής) έμπνευσης αποτελεί το Instagram, μιας και από εκεί μπορούμε να πάρουμε αμέτρητες ιδέες για stylish συνδυασμούς.


Τα δύο κομμάτια που φοράνε όλες στο Instagram αυτή την εποχήΑυτό προτείνω να κάνουμε και σήμερα, είτε βρισκόμαστε μέσα στην πόλη είτε είμαστε σε διακοπές. Το fashion combo που μου έχει τραβήξει την προσοχή στην προκειμένη είναι απλό αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφο και νομίζω γίνεται με δύο κομμάτια που όλες έχουμε: ένα off the shoulders τοπ ή φόρεμα και ένα απλό ψάθινο καπέλο.

Τα δύο κομμάτια που φοράνε όλες στο Instagram αυτή την εποχήΤα δύο κομμάτια που φοράνε όλες στο Instagram αυτή την εποχήΤα δύο κομμάτια που φοράνε όλες στο Instagram αυτή την εποχήΤα δύο κομμάτια που φοράνε όλες στο Instagram αυτή την εποχήΤα δύο κομμάτια που φοράνε όλες στο Instagram αυτή την εποχήΤα δύο κομμάτια που φοράνε όλες στο Instagram αυτή την εποχήΤα καπέλα άλλωστε έχουμε ξαναπεί ότι ανήκουν στα must-have items για το καλοκαίρι, τόσο για αισθητικούς όσο και για πρακτικούς σκοπούς

Πηγή

olagiatingunaika.grΣε ενδιαφέρει

Ο συνδυασμός στο street style που αγαπούν οι fashionistas

Πραγματικά το street style του φετινού καλοκαιριού είναι απολαυστικό. Μέσα σε όλες αυτές τις street …