Κυριακή 24 Ιούνιος 2018
Επικαιρότητα
Home / Εθνικά / Μιχελογιαννάκης: Επικίνδυνη η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ

Μιχελογιαννάκης: Επικίνδυνη η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ

Επικίνδυνη χαρακτήρισε τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, που εκφράζει επιφυλάξεις για το ζήτημα της μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας.


«Τα θέματα της γλώσσας και της ταυτότητας είναι πολύ σημαντικά και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα τα δει», ανέφερε στο κρητικό ραδιόφωνο 9.84 ο κ. Μιχελογιαννάκης, που γίνεται επί της ουσίας ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει ότι η συμφωνία περιέχει διατάξεις που δεν καταργούν τον αλυτρωτισμό.

Λέγοντας ότι ο ίδιος θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να υπάρξει διαφορετική διατύπωση, ο κ. Μιχελογιαννάκης άφησε να εννοηθεί ότι εάν δεν υπάρξουν αλλαγές δεν θα στηρίξει τη συμφωνία.

Επίσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η συμφωνία θα πρέπει να κυρωθεί από την ελληνική με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, ώστε όλα τα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Πάντως, χαρακτήρισε προκλητική την πρόταση μομφής της ΝΔ, καθώς όπως είπε, είναι το κόμμα που δημιούργησε αυτήν την κατάσταση.


pentapostagma.gr

Σε ενδιαφέρει

Πώς έγινε το μακελειό στο Πισοδέρι – “Ηθελαν να χυθεί αίμα“ – “Μας στρίμωξαν στο βουνό“ – Καταγγελία που εκθέτει την Κυβέρνηση – Να “πέσουν“ τώρα παραιτήσεις

Συγκλονίζει ο 42χρονος Χρόνης Κεφαλάς από την Καβάλα. Ο διαδηλωτής με την ματωμένη σημαία στο …