Παρασκευή 22 Ιούνιος 2018
Επικαιρότητα
Home / Lifestyle / ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! 4 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στα φρέσκα τατουάζ σου…

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! 4 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στα φρέσκα τατουάζ σου…

Πήρες τη μεγάλη απόφαση και το έκανες. Το χτύπησες το τατουάζ που πάντα ονειρευόσουν. Τώρα όμως είναι εκείνες οι πρώτες μέρες και υπάρχει εκείνη η ενοχλητική αίσθηση ότι σε φαγουρίζει. Ότι σε τρώει. ΠΟΛΥ. Σε σημείο να τρελαίνεσαι.

Καταρχάς πάρε ανάσες. Κατά δεύτερον αν είσαι νέος στο άθλημα πάρε δύο λεπτά να διαβάσεις αυτές τις «συμβουλεές περιποίησης». Αν είσαι παλιός μάλλον τα ξέρεις ήδη αλλά η επανάληψη είναι μητέρα κάθε μάθησης, ξέρεις τώρα…

1. Μην ξύνεσαι

Ναι σε τρώει, ναι σε τρελαίνει, ναι ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για το φρέσκο τατουάζ σου από το να το ξύνεις. Είναι σα να πασαλείβεις νερομπογιές ενώ δεν έχουν στεγνώσει.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! 4 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στα φρέσκα τατουάζ σου…

2. Dead Skin Mask

Ωραία ξεφλουδίζεις, είναι τελείως αναμενόμενο. Απλά άστο να συμβεί μόνο του, στο χρόνο του και με ηρεμία. Μην αρχίσεις να ξεπετσιάζεσαι λες κι είσαι λεπρός, λίγο νεκρό δερματάκι είναι, δεν είναι καμιά συμφορά.

3. Υπερβολική ενυδάτωση #νοτ

Από την άλλη πλευρά μην φτάσεις στο άλλο άκρο και βάζεις όλη μέρα ενυδατικές γιατί ως γνωστόν παν μέτρον άριστον. Και η υπερβολή δε βοήθησε ποτέ κανέναν. Με ρέγουλο!

4. Ντους. Μόνο Ντους.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! 4 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στα φρέσκα τατουάζ σου…

 

Στην σπάνια περίπτωση που έκανες μπάνιο σε αφρόλουτρα ως άλλος Scarface, καλύτερα να το σταματήσεις για αυτές τις πρώτες μέρες. Θα κάνεις κακό στο καινούργιο τατού σου. Ντους κάνε. Μόνο ντους.

makeleio.gr

Σε ενδιαφέρει

ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ…Ποιες γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ;

Δεν είναι μόνο οι ασκήσεις Kegel που μπορούν να τονώσουν την ερωτική σου ζωή. Έρευνα δείχνει …