Κυριακή 24 Ιούνιος 2018
Επικαιρότητα
Home / Κόσμος / Μέγκαν Μαρκλ: Στο τρένο με την Βασίλισσα Ελισάβετ

Μέγκαν Μαρκλ: Στο τρένο με την Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Μέγκαν που παντρεύτηκε τον εγγονό της βασίλισσας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου, ταξιδεύει με το βασιλικό τραίνο στη βορειοδυτική Αγγλία για να παραστεί σε εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα. Η επίσκεψη στη βορειοδυτική Αγγλία θα είναι μάλλον χαρακτηριστική των καθηκόντων που η πρώην ηθοποιός θα πραγματοποιεί ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που εργάζεται για τον οίκο των Ουίνδσορ.

 

The Duchess of Sussex arrives in Cheshire, where she is accompanying Her Majesty The Queen for a day of engagements today #RoyalVisitCheshire pic.twitter.com/tHXPeN3nL5

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) June 14, 2018

Η 92χρονη βασίλισσα και η 36χρονη Μέγκαν θα εγκαινιάσουν επίσημα τη Mersey Gateway Bridge, μια νέα γέφυρα με διόδια πάνω από τον ποταμό Μέρσι και ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια η βασίλισσα Ελισάβετ και η δούκισσα του Σάσεξ θα ταξιδέψουν στο Τσέστερ για να εγκαινιάσουν ένα συγκρότημα που έχει βιβλιοθήκη, θέατρο και κινηματογράφο στην πόλη και να παρακολουθήσουν μια χορευτική παράσταση και μια μουσική εκδήλωση από τοπική σχολική χορωδία πριν παρατεθεί προς τιμή τους γεύμα στο δημαρχείο.

Στις αρχές της εβδομάδας, ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι, ότι ο 33χρονος γαλαζοαίματος και η Μέγκαν θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία, στα νησιά Φίτζι, Τόνγκα και στη Νέα Ζηλανδία αργότερα φέτος.
newsit.gr

Σε ενδιαφέρει

Να πως η Κίνα αντιγράφει οπλικά συστήματα των ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ΗΠΑ έχουν κατηγορήσει εδώ και καιρό την Κίνα για επιθετική κατασκοπεία και εφαρμογή της …