Παρασκευή 22 Ιούνιος 2018
Επικαιρότητα
Home / Lifestyle / Παρέμβαση Βόμβα Αχτζιόγλου μετα το δημοσίευμα του makeleio.gr για το σκλαβοπάζαρο του Μένιου! Σε πανικό Μαραγκουδάκη και Καλημέρης!

Παρέμβαση Βόμβα Αχτζιόγλου μετα το δημοσίευμα του makeleio.gr για το σκλαβοπάζαρο του Μένιου! Σε πανικό Μαραγκουδάκη και Καλημέρης!

Συναγερμός στην διοίκηση του epsilon tv!
Τόσο στο υπουργείο Εργασίας όσο και στην Ένωση Συντακτών έχουν χτυπήσει τα καμπανάκια μετα το δημοσίευμα του ΚΟΥΚΟΥ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ!
Η υπουργός εργασίας Έφη Αχτζιόγλου είναι αποφασισμένη να έρθει σε ρίξει με τον επιχειρηματία και τα στελέχη του καναλιού του που έχουν καταντήσει το κανάλι των Μελισσίων σκλαβοπάζαρο. Οι δε εργαζόμενοι μετα το δημοσίευμα του KOYKO νιώθουν σαν τους Πακιστανούς εργαζόμενους στην Μανωλάδα, μόνο με την διαφορά ότι για τους Πακιστανούς, η υπουργός Εργασίας έχει βάλει τα στήθη της μπροστά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ

ΈΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ! Θα τους πάρει μαζί στον τάφο όπως οι Φαραώ! Αν μάθει ο Σαββίδης τι έκανε η Μαραγκουδάκη και ο Καλημέρης στο κανάλι του με τον Αγαπημένιο, η Σιβηρία μπροστά σε αυτό θα είναι πεντάστερο ξενοδοχείο!

makeleio.gr

Σε ενδιαφέρει

ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ…Ποιες γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ;

Δεν είναι μόνο οι ασκήσεις Kegel που μπορούν να τονώσουν την ερωτική σου ζωή. Έρευνα δείχνει …