Παρασκευή 22 Ιούνιος 2018
Επικαιρότητα
Home / Lifestyle / Δηλαδή αυτή κομψά μας λέει ότι ο γάμος της είναι μαϊμού και κάνει κουτσομπολιό για ότι πιο ιερό; Την μητρότητα! Τελικά η κυρία είναι ένα γεμάτο σακί με πατάτες! Κρίμα…

Δηλαδή αυτή κομψά μας λέει ότι ο γάμος της είναι μαϊμού και κάνει κουτσομπολιό για ότι πιο ιερό; Την μητρότητα! Τελικά η κυρία είναι ένα γεμάτο σακί με πατάτες! Κρίμα…

ΗΌλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Οh la la και μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για τον εαυτό της πέρα από την πολιτική.

Για το γάμο της τον οποίο πολλές φορές έχουν χαρακτηρίσει ως συμβατικό λόγω του ότι με το σύζυγό της κρατούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους εκείνη απάντησε ότι θεωρεί πως όλοι όσοι διαφημίζουν τις σχέσεις τους κάνουν λάθος, ενώ τόνισε ότι ο άντρας της δεν “τρώει παντόφλα” αφού θεωρεί πως μια γυναίκα δεν πρέπει να καπελώνει τον άντρα της. Επίσης τόνισε ότι δεν κάνει αρνητικές σκέψεις για εκείνον γιατί αν κάνει κάτι θα βρει και ότι δεν ψάχνει το κινητό του.

Όταν ερωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμη μητέρα εκείνη απάντησε πως ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ όμως δεν έτυχε, ενώ πρόσθεσε ότι αισθάνεται υπερπλήρης ως θεία αφού από τις δυο αδελφές της έχει αποκτήσει 6 ανίψια.  Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επίσης αποκάλυψε περήφανα ότι είναι 43 ετών αφού έχει γεννηθεί το 1975.

 

makeleio.gr

Σε ενδιαφέρει

ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ…Ποιες γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ;

Δεν είναι μόνο οι ασκήσεις Kegel που μπορούν να τονώσουν την ερωτική σου ζωή. Έρευνα δείχνει …