Παρασκευή 22 Ιούνιος 2018
Επικαιρότητα
Home / Μόδα / To girly top που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου το καλοκαίρι

To girly top που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου το καλοκαίρι

To girly top που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να βγάζεις προς τα έξω την πιο θηλυκή και κοριτσίστικη πλευρά σου και φυσικά αυτό εκφράζεται και μέσα από το στιλ σου. Ειδικά φέτος, τα trends θα σε βοηθήσου πολύ να βάλεις προς τα έξω την πιο ανέμελη πλευρά της θηλυκότητάς σου και μάλιστα με τον πιο εύκολο και κομψό τρόπο.

Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένα λευκό top, αλλά σίγουρα όχι στην απλή εκδοχή του. Ένα bustier-style top ή off shoulder, με ράντες ή και με ruffles είναι μερικές από τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου. Πρόκειται για ένα top που εννοείται ότι έχεις τα χαρακτηριστικά ενός λευκού tank top, αλλά δίνει ένα girly touch στο outfit που αλλάζει αρκετά το αποτέλεσμα.


Οι fashionistas το έχουν ήδη βάλει στο street style τους και φαίνεται να το προτιμούν συνδυασμένο με το τζιν παντελόνι. Πράγματι είναι ένας άνετος συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις χωρίς κόπο, αρκεί να βρεις το feminine top που σου ταιριάζει.

Παραπάνω θα δεις μερικά tops, συνδυασμένα με jeans και τότε θα είσαι έτοιμη να προσθέσεις ακόμα ένα item στη λίστα σου με θες στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

To girly top που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου το καλοκαίριTo girly top που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου το καλοκαίριTo girly top που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου το καλοκαίριTo girly top που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου το καλοκαίριTo girly top που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου το καλοκαίριTo girly top που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου το καλοκαίριTo girly top που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου το καλοκαίρι

olagiatingunaika.grΣε ενδιαφέρει

Τα μεγαλύτερα trends για την παραλία φέτος το καλοκαίρι

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να φαντάζουν ακόμα λίγο μακρινές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξεκινήσεις …