Παρασκευή 22 Ιούνιος 2018
Επικαιρότητα
Home / Μόδα / Οι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looks

Οι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looks

Οι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looks

Μετά το φόρεμα, η φούστα είναι ίσως ένα από τα πιο βολικά ρούχα του καλοκαιριού και συγκεκριμένα αυτού που διανύουμε. Είναι διαθέσιμη σε τόσες εκδοχές και όσο εύκολα μπορείς να συνδυάσεις το τζιν σου με ένα μονόχρωμο t-shirt και να είσαι cool, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με οποιαδήποτε καλοκαιρινή σου φούστα. Συνδύασέ τη με τα σανδάλια σου ή με τα sneakers το πρωί, με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τα mules το βράδυ αλλά και με τα slides ή τις εσπαντρίγιες στο νησί.

Τα είδη και τα μήκη της φούστας φέτος έχουν από όλα. Από την πιο μακριά μέχρι την πιο κοντή, με prints ή χωρίς, με πιέτες ή όχι, όλες οι φούστες έχουν τη δική τους θέση στο καθημερινά σου outfits. Οι ρίγες και το καρό από τη μία, τα κουμπιά και τα ruffles από την άλλη κάνουν τις φούστες του καλοκαιριού ιδανικές και έτοιμες να υποστηρίξουν κάθε στιλ, όπως μπορείς να δεις και μόνη σου παρακάτω.


Οι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looksΟι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looksΟι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looksΟι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looksΟι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looksΟι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looksΟι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looksΟι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looksΟι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looksΟι φούστες του καλοκαιριού σε περιμένουν για τα πιο στιλάτα looks

olagiatingunaika.grΣε ενδιαφέρει

Τα μεγαλύτερα trends για την παραλία φέτος το καλοκαίρι

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να φαντάζουν ακόμα λίγο μακρινές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξεκινήσεις …