Παρασκευή 22 Ιούνιος 2018
Επικαιρότητα
Home / Μόδα / Η τάση στα κοσμήματα που θα μας αρέσει για πάντα

Η τάση στα κοσμήματα που θα μας αρέσει για πάντα

Η τάση στα κοσμήματα που θα μας αρέσει για πάντα

Κάτι τόσο διαχρονικό και κομψό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

εν είναι ότι δεν αγαπώ ένα έντονο και εντυπωσιακό αξεσουάρ, αφού θεωρώ πως είναι ο πιο άμεσος και εύκολος τρόπος να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα και να δώσουμε το στιλ που θέλουμε σε κάθε μας look. Όταν όμως πρόκειται για τα κοσμήματα που επιλέγω για τις καθημερινές εμφανίσεις μου, είναι αλήθεια πως με τραβάνε περισσότερο τα πιο μίνιμαλ και διακριτικά παρά τα πολύ bold.


Η τάση στα κοσμήματα που θα μας αρέσει για πάνταΠροσωπικά λοιπόν, με την αγάπη που ξέρετε ότι έχω για το simple but chic στο στιλ, δεν θα μπορούσα να μην υιοθετήσω τη συγκεκριμένη τάση, αφού προτιμώ να εντάσσω στο στιλ μου πολλά κομμάτια σε μικρότερο μέγεθος και με πιο clean design. Όχι ότι δεν θα βάλω και το πιο statement piece, αλλά στην καθημερινότητά μου προτιμώ σίγουρα τα πιο elegant και διακριτικά σχέδια. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω ξεχωρίσει τα δύο κομμάτια που θα δείτε παρακάτω.

Η τάση στα κοσμήματα που θα μας αρέσει για πάνταΗ τάση στα κοσμήματα που θα μας αρέσει για πάνταΗ τάση στα κοσμήματα που θα μας αρέσει για πάνταΗ τάση στα κοσμήματα που θα μας αρέσει για πάνταΗ τάση στα κοσμήματα που θα μας αρέσει για πάνταΤο καλό με κοσμήματα τέτοιου τύπου είναι ότι προσθέτουν την απαραίτητη κομψή πινελιά και έναν αέρα πολυτέλειας, χωρίς όμως να δείχνουν too much ή να κυριαρχούν στο τελικό αποτέλεσμα. Μπορούν επίσης να φορεθούν και πολλά μαζί, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον mix & match, αφού το ένα δεν επισκιάζει το άλλο.

Πηγή

olagiatingunaika.grΣε ενδιαφέρει

Τα μεγαλύτερα trends για την παραλία φέτος το καλοκαίρι

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να φαντάζουν ακόμα λίγο μακρινές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξεκινήσεις …