Πέμπτη 24 Μάιος 2018
Home / Lifestyle / AΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ μεταξύ Καλογρίδη – Λυκουρέζου! Οι φωνές και τα ουρλιαχτά ακούστηκαν μέχρι την πλατεία Κολωνακίου! Της πόπης το κάγκελο! (ΒΙΝΤΕΟ)

AΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ μεταξύ Καλογρίδη – Λυκουρέζου! Οι φωνές και τα ουρλιαχτά ακούστηκαν μέχρι την πλατεία Κολωνακίου! Της πόπης το κάγκελο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το επεισόδιο που έγινε μεταξύ του ζευγαριού το οποίο έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Το πρώτο δημόσιο ερωτικό καβγαδάκι είχαν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη. Σύμφωνα με εφημερίδα, το ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης είχε έναν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό στην πλατεία Κολωνακίου, με αποτέλεσμα να γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των θαμώνων της περιοχής.

Όπως γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι περπατούσε αγκαλιά έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται στην πλατεία. Τότε η Νατάσα Καλογρίδη έπεσε πάνω σε καλές της φίλες οι οποίες την προέτρεψαν να μπει στο club. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αρνήθηκε να την ακολουθήσει και η ηθοποιός ξέσπασε σε δυνατές φωνές. Τελικά, ο κ. Λυκουρέζος λύγισε και την ακολούθησε μέσα στο μαγαζί προκειμένου να μη χαλάσει το χατίρι της αγαπημένης του.

makeleio.gr

Σε ενδιαφέρει

Ήρθε και στην Ελλάδα το «AirBnB των γυμνιστών» – Aυτές είναι οι πόλεις και τα νησιά στην χώρα μας που νοικιάζεις σπίτι και τα πετάς όλα!

Έκανε την εμφάνισή του στα τέλη του Φλεβάρη και  έχει στόχο να σε φέρει κοντά …