Πέμπτη 24 Μάιος 2018
Home / Μόδα / 5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμή

5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμή

5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμή

Νομίζω οι περισσότερες αυτόν τον καιρό βρισκόμαστε ακριβώς στην ίδια φάση, σε ένα μεταίχμιο ανάμεσα στην καλοκαιρινή διάθεση αλλά και το λίγο πιο safe ντύσιμο, με την έννοια ότι οι ξαφνικές βροχές και ο αέρας είναι ακόμα μέσα στο πρόγραμμα.

Επειδή όμως ο λαμπερός ήλιος μας έχει ξεσηκώσει όσο να ‘ναι, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι μόνο λίγες μέρες μακριά και το ντύσιμό μας πρέπει σιγά σιγά να μπαίνει σε ανάλογη φάση. Κάτι που μπορείτε εύκολα να πετύχετε ακολουθώντας μερικά (ή και όλα) από τα παρακάτω tips.

Ένα φουλάρι στα μαλλιά


5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμήΗ πιο εύκολη κίνηση που πραγματικά γίνεται σε ένα λεπτό και μπορεί να σας χαρίσει εντυπωσιακό look για όλη μέρα, με μια αίσθηση καλοκαιρινής ανεμελιάς – και μιας εσάνς από το στιλ των Γαλλίδων.

Αλλάξτε την κλασική σας τσάντα με μία ψάθινη

5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμήΑκόμα πιο εύκολο μιας και στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι ίσως το σχέδιο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον και έχει τόσες εκδοχές που μπορείτε να επιλέξετε, είτε είναι μία κανονική ψάθινη τσάντα είτε μία πιο structured bamboo bag.

Φοράμε ολόσωμο αντί για κορμάκι

5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμήΑνυπομονείτε να φορέσετε το μαγιό σας αλλά ακόμα δεν έχει τύχει να πάτε για μπάνιο στη θάλασσα; Ο διπλός του ρόλος ως ένα υπέροχο ολόσωμο κορμάκι θα σας βάλει εύκολα σε beach mode και θα κάνει την αναμονή μέχρι το πρώτο μπάνιο λίγο πιο υποφερτή – και πολύ stylish!

5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμή

Προσθέστε κάτι tropical

5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμή5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμήΤα tropical prints «φωνάζουν» καλοκαίρι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και εκτός από το ότι τραβάνε τα βλέμματα, σας απαλλάσσουν και από την ανάγκη για παραπάνω αξεσουάρ, μιας και αρκούν από μόνα τους για να δημιουργήσετε statement. 

5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμή

5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμή

Το καπέλο στο παιχνίδι

5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμή5 κινήσεις που θα κάνουν το ντύσιμό σας πιο καλοκαιρινό στη στιγμήΟ ήλιος της Ελλάδας κατά κάποιο τρόπο «επιβάλλει» να εντάσσουμε το συγκεκριμένο item στο στιλ μας, όχι μόνο για προστασία αλλά και για μία υπέροχη νότα με beach vibes.

olagiatingunaika.grΣε ενδιαφέρει

Τα outfits που θα σε σώσουν τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Υπάρχουν σίγουρα μέρες που όταν έρχεται η ώρα να ντυθείς, εύχεσαι να μπορούσες να βγεις …