Πέμπτη 24 Μάιος 2018
Home / Μόδα / 16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο

16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο

16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο

Μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι είναι και οι μακριές  φούστες ή τα φορέματα που έχουν μεγάλο σκίσιμο, έτσι ώστε να βγαίνουν έξω τα καλλίγραμμα πόδια σας.

Πρόκειται για μια άκρως θηλυκή και εντυπωσιακή τάση που θα σαγηνεύσει τον ανδρικό πληθυσμό και θα σας κάνει να κλέψετε τις εντυπώσεις.


Τα σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο μπορούν να κάνουν τις εμφανίσεις άκρως σέξι. Είναι ιδανικά για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις, ανάλογα πάντα με το ύφος της φούστας που θα επιλέξετε να φορέσετε. Ντυθείτε λοιπόν για μια χαλαρή βόλτα, για την θάλασσα, για ένα βραδινό ποτάκι ή για μια επίσημη εμφάνιση φορώντας μια μακριά φούστα με σκίσιμο.

Δείτε τα 16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο που ακολουθούν και πάρτε ιδέες για να δημιουργήσετε τις δικές σας σαγηνευτικές εμφανίσεις και να τραβήξετε τα βλέμματα!

16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο16 σ∈ξι σύνολα με μακριά φούστα και σκίσιμο

beautetinkyriaki.gr

olagiatingunaika.grΣε ενδιαφέρει

Τα outfits που θα σε σώσουν τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Υπάρχουν σίγουρα μέρες που όταν έρχεται η ώρα να ντυθείς, εύχεσαι να μπορούσες να βγεις …